• Home
  • Blog
  • Danske online-pionerer løfter e-mail ind i det 21. århundrede

Danske online-pionerer løfter e-mail ind i det 21. århundrede

E-mail har længe været en af de mest effektive platforme til at skabe opmærksomhed og salg. Mens e-mail altid har skabt mere engagement, har teknologien ikke fulgt med udviklingen i forhold til displaynetværk og målrettet annoncering – før nu!

Danske Passendo har formået at løse annonceringsudfordringen i e-mail, der hidtil ikke har været lige så præcise som eksempelvis displayannonce. Deres teknologi løfter e-mail ind i det 21. århundrede og giver mulighed for at ramme brugerne baseret på eksempelvis adfærd. Kombinationen af målrettede budskaber på et langt mere engagerende medie, giver annoncører mulighed for at nå nye højder.

Årelang erfaring med online markedsføring

Grundlæggerne Anders R. Rasmussen, Jakob L. Johansen og Andreas K. Jürgensen har en baggrund i online-branchen og da de så et tydeligt hul i markedet, satte de sig for at løse den største udfordring ved e-mail-markedsføring, nemlig ad-servingdelen.

Samlet set har de mere end 50 år i branchen – bl. a. fra verdens største mediekommunikationsvirksomhed, hvor Andreas havde ansvar for teknologiudvikling som Senior Vice President. Samtidig har Anders været med til at professionalisere e-mail som medie for Nordens top 100 virksomheder. Sammen udgør de et ekstremt stærkt og fremdrevet team.
Løsningen er en publisher-platform der letter administrationen i at købe og sælge målrettede annoncer i nyhedsbreve. De har skabt et programmatic annoncenetværk for annoncører og bureauer med samme målretningsmuligheder, som vi kender det fra display i dag.

Bakkes op af branchen

Allerede tidligt i processen er det lykkedes at skaffe et millionbeløb i en angel-investering fra Nicolas Georges Trad, bla. Co Founder af Reputation Institute og medinvestor i Ominto, der netop er blevet godkendt til Nasdaq listing. Han siger om Passendo:

– "Vi ser et kæmpe potentiale i Passendo's løsning. Det er en af de få muligheder, hvor vi tænker 'hvorfor er der ingen der har gjort det før!'. Det bliver stort, og vi er stolte over at være med".

Passendo har allerede aftaler på vej med flere af de største DSP'er i Norden og Europa, hvilket betyder, at det bliver let at målrette sine annoncer med værktøjer vi allerede kender i f.eks. Mediebureauerne.

Der er desuden allerede samarbejder med flere danske medier – både store og små, der nu effektivt får mulighed for at kommercialisere deres nyhedsbreve samtidig med, at de fortsat kan bruge deres eksisterende ESP (såsom Mailchimp og lignende).

– "Udover annonceløsningerne, jeg nu kan tilbyde kunderne, er de tre tidligere systemer, det krævede at booke ind i vores e-mail flow og nyhedsbreve, nu alle erstattet af Passendo. Samtidig har jeg kunne flytte en fuldtidsressource til andre opgaver – alene sparret på workflows" udtaler Allan Schou fra VoresVilla.

Et produkt i vækst

Allerede nu er Passendo en publisher-platform – som arbejder mod at blive full-stack ad-exchange. Ambitionerne er store, og de hviler ikke på succesen i at have skabt en enestående platform, hvor annoncører og bureauer kan byde på annoncepladser, som vi kender det fra display ved RTB.

Fremtiden byder på endnu mere udvikling for Passendo, der allerede nu arbejder på at kunne lave CRM-retargeting, så du kan målrette annoncerne til dine eksisterende kunder, på samme måde som eksempelvis Facebook Audiences.

Lær mere om fremtidens annoncering i e-mail

Hvis du vil vide mere om Passendo og deres løsning, er du velkommen til at kontakte Anders på +45 2968 0833 eller ar@passendo.com.

Related

March 13, 2019
March 13, 2019
March 12, 2019

CLIENTS & PARTNERS

berlingske3
bonnier4
egmont2
d3
jp2
test1
boozt2
emirates3
tui2
vw2
microsoft2

Request a free demo

The demonstration is free. No credit card or software
required. Just fill-in a few company details to help us
help you. Once you are done we’ll be in touch very soon

 

Request a free demo