• Home
  • Blog
  • Top 3 native annonce-tips til Julesæsonen!

Top 3 native annonce-tips til Julesæsonen!

Tag en dyb indånding. Det er næsten den tid på året igen ... Jul!

Det store spørgsmål for mange online marketing folk på denne tid af året er ofte, "Hvilke kampagneformater fungerer, og hvordan optimerer jeg dem bedst muligt?"

Native annoncer kan være enormt effektive, hvis du leder efter et seriøst format til at distribuere dit budskab - og eller konverterer dem til leads eller "light sales"!

Her er 3 tips der kan være med til at sikre, at dine egne native annoncer kan få lov at 'glimte' i julen.


Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed

De fleste af os er bekendte med udtrykket "banner blindhed", men overvejer nok ikke hvor deres Native Annoncer er placeret. Hvis muligt så sørg for at optimere placeringen, eller vælg en partner der kan sikre dig "in view", da det kan have en meget positiv effekt på din performance.

(Hint: E-mails er "in view" og har i gns. 20 sek. view tid)

Vær forsigtig med "Klik Baits"

Klik baits er fristende, især hvis du betaler på CPM basis. Men i det lange løb har du brug for, at brugerne læser dit indhold, klikker og deler deres oplevelse med venner på deres sociale netværk. Denne type brugeroplevelse starter sjældent med vildledende budskaber, men i stedet en fristende titel, der repræsenterer dit indhold på en overbevisende måde.

I virkeligheden findes der flere eksempler på, at kampagner med for høj CTR i sidste ende kan ende op med at skabe mindre engagement og salg.

Et godt råd: Vær kortfattet og køb ind på CPC for at opnå de kvalitetsbrugere, der er mest relevante for dit indhold.

Skab en følelse af “Urgency”

En af de største udfordringer ved markedsføring i julen er, at du kun har begrænset tid. Hvis folk ikke køber inden årets udgang, er det næsten usandsynligt, at de vender tilbage inden før tidligst januar - februar. Så hvis ikke du har en aggressiv strategi om at konvertere dine brugere til salg, vælger de måske konkurrenten i stedet.

I julen har vi brugere en forventning om, at virksomhederne fremhæver udvalgte produkter, og man kan derfor sagtens slå på urgency ved at give dem eksklusive salgstilbud, der udløber på en bestemt dato - hvilket betyder at de køber fra dig og ikke konkurrenten.

Uanset hvilken kommunikationsstrategi du vælger, så sørg for at have en retargeting plan klar, så du kan ramme de mest engagerede brugere med skræddersyede tilbud.

 

Udover ovenstående tips, har Passendo's Account Managers adgang til real-time insights i Netværk performance. Kontakt os idag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe med at få Jeres indhold til at skille sig ud - især til jul!

Related

March 13, 2019
March 13, 2019
March 12, 2019

CLIENTS & PARTNERS

berlingske3
bonnier4
egmont2
d3
jp2
test1
boozt2
emirates3
tui2
vw2
microsoft2

Request a free demo

The demonstration is free. No credit card or software
required. Just fill-in a few company details to help us
help you. Once you are done we’ll be in touch very soon

 

Request a free demo